'Groene specialisten
in het planproces'
Lees meer

Ons bureau

Het Jansen & Jansen team wordt in basis gevormd door de broers Henk en Sicco Jansen. De exacte samenstelling van het team is per klus verschillend. Naar behoefte wordt het team aangevuld met verschillende freelance specialisten. Door deze werkwijze kan Jansen & Jansen ook als klein adviesbureau, snel en effectief op uw vragen anticiperen.

Henk Jansen


Binnen dit bedrijf ben ik uw aanspreekpunt. Samen met u van uw project een succes maken, samen u bouwen aan een groene leefomgeving, dat is waarom ik dit werk zo leuk vind. Enthousiasme en gedrevenheid zijn eigenschappen die mij kenmerken. Of het nu gaat om veldonderzoek of literatuurstudie, ik draai mijn hand er niet voor om. Door mijn praktische achtergrond, zorg ik dat de adviezen die wij geven realistisch zijn. Ik ben in bezit van het certificaat 'European Tree Technician' een Europees erkend certificaat voor boomtechnisch adviseurs.

Mijn specialismen zijn: Boomtechnisch advies (ETT) en flora en fauna onderzoek.

Ir. Sicco Jansen


Het inrichten van het landschap en het werken met flora en fauna zijn mij op het lijf geschreven. Na mijn master Landscape Architecture aan de Tu Delft ben ik fulltime aan de slag gegaan Jansen & Jansen. Vasthoudendheid, doorzettingsvermogen en een scherp oog voor detail zijn eigenschappen die mij kenmerken. Deze eigenschappen komen goed van pas mijn werkzaamheden voor Jansen & Jansen groenadvies.

Mijn specialismen zijn: beplantingen, flora en fauna en inrichtingsplannen.

Contactformulier

Uw bericht is verzonden!
Er is een fout opgetreden!